VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Check

  • Fikat hos Pata – Check!
  • Skjutsat killarna till Hovet – Check!
  • Tagit en långpromenad och köpt gottis till kvällen – Check!

Härligt när det blir som man tänkt sig. Är gräsänkling då killen är på hockey med grabbarna följt av en middag. Är ju Andra Chansen ikväll så jag bryr mig inte så mycket om han är hemma eller inte :) Ska äta resterna av den hemmagjorda pizzan från igår, lite glass och Kinapuffar :) Det är min och skruttans kväll :)

20120303-175437.jpg

Imorn ska vi ut på äventyr och om jag känner min man rätt så blir det jag som kommer att få köra :) Han har inte varit ute sen skrutt föddes så det kan nog bli en del ikväll :) Helt ok men hämta kommer jag inte att göra!

20120303-175608.jpgÄlskar denna lilla glada tjej!!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna