VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hysterisk

När jag skulle lägga skrutt igår vid åtta ville hon inte amma i sängen. Hon skrek och totalvägrade och grät som att världen skulle gå under. Tröstade och testade igen tjugo minuter senare men samma visa då, ville inte ha och grät helt hysteriskt. Jaja hon är inte hungrig tänkte jag. Hon somnade tillslut helt utslagen på mitt bröst vid nio och jag la ner henne i sängen. Tänkte att hon måste ju bli hungrig om nån timme för hon åt vid halv sju och hon brukar alltid äta sista kvällsmålet vid åtta. Men ungen toksov till 03!! Försöker då amma i sängen igen men hon vägrar och gråter! Går upp och ammar i soffan och det var inga problem.. Tokunge :) Ska jag behöva gå upp till soffan varje nattamning nu? Hoppas att det är nåt övergående :) Hon däckade direkt och nu har jag vaknat men inte hon.. Dock vaknar hon nog snart och vill äta från ett sprängfyllt bröst. Kom ju lite ur schema med tömningen, man kan ju säga att hon glömde ett mål mat igår kväll så mina bröst har fått fylla på sig extra länge.. Inte skönt..

Trots en gnällig kväll och vägrande sängamning är jag pigg och tänker inte somna om. Måste dock upp och lätta på trycket i bröstet innan hon vill äta.

Godmorgon och första dagen på mars är här!! Ett steg närmare våren :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna