VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Utvilad

Efter amningen vid 3 så somnade hon om fint och sov till 8!! Om jag är utvilad? Jajemen! Är lite överraskad att hon sovit så bra inatt med tanke på snorandet men hon var väl helt slut stackarn :) Och nu har hon somnat om igen efter amningen ♥ Det tar på den lilla kroppen att vara sjuk..

Nu blir det frukost, en promenad i solen och sen åka till babyland och få nån typ av kompensation för en kassett till blöjpåsen som var tom! Hade ett tre-pack men i den tredje och sista kassetten så fanns det ingen påse! Så nu blir det till att åka dit och se hur dem löser det :)

Så alla ni som har månadslön och jobbar ”gratis” idag: Njut av en extra härlig dag och allt vad den har att bjuda på :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna