VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skönt promenadväder

Skönare promenadväder får man verkligen leta efter! Klart bästa dagen hittills! Blev ingen längre nu men i eftermiddag ska jag ta en riktig långis :) Öppnade upp suffleten på vagnen så skrutt kunde ligga och titta upp på träden och himlen och på mig. Hon behövde ju inte somna (för hon hade precis vaknat från sin vila innan vi gick) och som hon tittade runt. Var riktigt roligt att se hennes stora ögon, kan jag varmt rekommendera nu när det börjar bli varmare ute :)

När kan man börja sätta dem upp i vagnen? Måste dem kunna sitta själva eller räcker det med att dem är stadiga i ryggen och nacke? Om man lutar ryggen lite bakåt så hon kan vila och sätter fast med bältet? Vill så gärna byta från liggdelen till sittdelen så hon kan se lite mer :) Sittdelen kan man ju lägga ner ryggen på så hon kan sova om hon blir trött. Hur gjorde ni?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna