VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Täcker ni över vagnen med en filt?

Innan jag fick barn var det inget jag la så mycket tanke vid utan tänkte att det var för att barnet skulle sova och inte titta på allt annat. Men min mor sa till mig ganska tidigt att man helst bör undvika det. Om solen ligger på så kan man vända vagnen för lägger du över en filt är risken att det blir väldigt varmt i vagnen. Cirkulationen minskar och vissa jämför det med att det blir som en varm bil på sommaren och där lämnar vi ju inte våra barn. Finns en artikel i Vi Föräldrar nr 4 (som damp ner i brevlådan igår :)) som jag tycker alla borde läsa. För som sagt jag hade ingen aning om att det ändå är en sån viktig säkerhetsdel, ingen vill ju att ens barn ska ligga i en bastu.
Och de mammor de frågade visar ju att vissa tänkt igenom var det är dem hänger över (UV-skydd och lufthål) sin vagn..

20120228-165845.jpg

20120228-165851.jpg

Vill bara säga att tänk en extra gång innan ni hänger nåt över vagnen, barn är så sköra ♥


Kommentarer


  1. jaana 29 februari, 2012 on 03:45 Svara

    Sen SER du ju inte barnet och barnet SER inte dig. Du kan inte ha ögonkontakt och PRATA med barnet, som är viktigt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna