VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snorigt värre

Stackars mammas lilla tjej som är alldeles snorig. Natten var ändå väldigt överkomlig mot vad jag trodde att den skulle bli. Hon var väldigt snorig igår kväll och hon fick sova på mitt bröst då hon inte kunde somna om i sin säng. Så sov vi i fem timmar tills jag vaknade vid fyra av att hon vred på sitt huvud hela tiden, det är hennes tecken för att hon vill ha mat. Så bytte blöja, rensade hennes näsa med koksaltlösning och körde lite med nässugen för att sen amma henne. var helt slut när jag la ner henne i hennes säng. Så imorse fick jag inte upp ögonen när killen ville gå upp så jag fick ligga kvar och han tog med henne upp till frukosten. Dock var jag tvungen att ta mig upp för mitt bröst var sprängfyllt! Och så fort skrutt såg mig kom hon på att hon var hungrig, så var bara att lägga sig och amma 🙂

Tog en promenad med Benji i skogen och fick samtidigt tag på min fotvårds-Marie 🙂 Så nästa onsdag ska jag äntligen få mina fötter fixade! Dem har heeeelt gått ner sig och behöver en riktig omgång för att jag sen ska kunna underhålla dem. Alltså dem ser säkert inte så förfärliga ut men i mina ögon behöver dem omvårdnad 🙂 Ska bli sååå skönt!!

Nej nu blir det lite mys i soffan medan skrutt leker i sitt babygym 🙂

20120228-114507.jpg


Kommentarer


  1. annasvarld 27 februari, 2012 on 21:15 Svara

    Tack för tipset om appen! Har försökt att hitta någon, om just barnets utveckling, utan resultat. Det blir att hämta hem den!
    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna