VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Väntar

Sitter hos polisen i Nacka och väntar på att förhöret med morfar ska bli klart. Jag fick inte följa med in och hjälpa till med tolkningen (fast morfar ville det) utan de skulle ringa upp en tolk istället. Jaja polisen var trevlig så jag tror nog att det går bra. Bättre att morfar får berätta allt på finska så får han ut historien rätt.

Hann ta en sväng med Benji i skogen innan jag åkte och som han sprang!! Lite som Ronja och hennes vårskrik såg det ut som :) Mycket spring i benen och man kan inte tro att han fyller sex år om en dryg månad.

Skrutt är kvar hemma med pappa efter amning och fixning. Sprang runt och tog fram kläder om de skulle ut i vagnen, ersättning om hon skulle bli hungrig och leksaker som hon gillar.. Inte för att jag inte tror att han inte kan utan mer för att underlätta då jag gör allt detta på dagarna i vanliga fall. Och nu visste jag ju inte om jag kunde svara i telefon heller.
Brukar ni fixa inför att ni ska lämna? Eller är det bara jag som springer runt som en skållad råtta och lägger fram allt?

Och jag har fått igång min nya iPhone 4S och bytt till Telenor och vilken skillnad!! Telefonen är snabbare, nätet är snabbare och jag behöver inte vara orolig att telefonen bara ska dö..

Hmm en kaffe i denna väntan vore ju inte fel.. Får väl vara glad över att jag har en telefon att pilla på medan jag väntar :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna