VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snorsug

Skrutt har varit lite snorig och inatt gick jag lös på koksaltlösning för att underlätta andningen för henne. Funkar till en viss del men snoret ligger fortfarande kvar och åker upp och ner. Så i eftermiddags åkte jag till Apoteket och inhandlade en nässug från Otri-baby och är väldigt positivt överraskad. Vilken smart sak, man har liksom mer kontroll över ”suget” än vad man har med en sån där pip. Kan verkligen rekommendera en!! Jättesmidigt!! Kostar en hundring plus några pipar för en femtilapp, en billig investering som helt klart är värt det..

20120227-225403.jpg

20120227-225411.jpg

 


Kommentarer


  1. jaana 28 februari, 2012 on 02:32 Svara

    Var försiktig med slemhinnan i näsan så du inte suger fast i den

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna