VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vilken start på dagen

Jag gick upp, satte på en maskin tvätt, fixade frukost och när jag ska sätta mig att njuta av den vaknade skrutt :) Hon har en timing som aldrig slår fel när man ska äta.. I vilket fall som helst så lägger jag henne bredvid mig i soffan och hon ligger och myser på kudden och vad händer?! Jo hon spyr på kudden!! Inte mycket utan en (ursäkta uttrycket) munfull, vattnig spya som såklart kudden suger åt sig snabbare än fan :) OCH när jag lyfter upp hennes så har blöjan läckt (!?) så kudden är nu en spy och kisskudde.. Trodde ni det var slut där? Nejdå.. Väl ombytt och påklädd sätter jag ner henne i babysittern och då kommer den stora spyan!! Babysittern, bodyn, dreglisen och golvet… Alltså allvarligt!! Nu måste jag ju tvätta babysittern och den är min räddare i nöden så det blir prio ett när den första maskinen är klar kan jag säga.

Då kommer jag till mitt andra problem: Är hon sjuk? Jag tror att det är för att hon åt för mycket och magen var full så då måste det ju komma ut nånstans och det blir uppåt. Bajset ser ut som vanligt, hon är glad som vanligt och inte kinkig eller febrig.. Hmm får se vad som blir av denna dag..

Nu blir det promenad och hon lär ju somna i vagnen :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna