VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vaken

Ja inte Skruttan utan hennes mor :( hade gärna somnat om men vet hur jobbigt det blir att gå upp sen. Trötta ögon och en ännu tröttare kropp.. Dessutom tror jag att jag är för pigg för att kunna sluta ögonen och sova.
Har annars haft en bra natt med en skrutt som sov från åtta till halv tre innan hon ville ha mat. Somnade om och vaknade vid fem men jag lyckades få henne att sova en stund till innan hon sa ifrån vid halv sju. Då hade hon kissat ner sin säng! Tro jag det att hon inte ville ligga där. Byter och ammar och sen spyr hon i vår säng!!….. Som tur var på handduken med örngottet på som jag alltid har under henne när jag ammar om sånt här skulle hända (mitt bästa tips btw, har räddat många situationer!) Så inte mycket i själva sängen men hon lyckades träffa min BH och nattlinne så var tvungen att ta mig upp och byta.. Och inte fanns det nåt rent så fick ta gårdagens BH ur tvättkorgen :) Och nu är jag pigg.. Kanske ska passa på att slänga in en tvätt medan hon ändå sover? Och äta frukost? Hmm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna