VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trött tjej

Skruttan brukar ha svårt att sova dagtid och jag känner aldrig att jag får nåt gjort. Efter promenaden på nästan två timmar (hon sov hela tiden) tänkte jag att piggare tjej kommer jag få leta efter :) Ammade och sen gick vi in till farmor en sväng och där höll hon på att somna i min famn. La ner henne i vagnen vid halv ett medan jag hängde upp tvätten. Tog med henne in till sängen för att kunna ta en liten tupplur jag med. Vaknar en timme senare av att hon är lite ledsen så tar upp henne på bröstet och hon somnar om. Sover ett tag till men vaknar sen av att hon gråtskriker. Försöker lugna men inget funkar. Tänkte om hon behövde nya blöja men hennes gråt är ihållande och jag började undra om hon hade ont nånstans.. Går inte att trösta men testar med amning och då lugnar hon ner sig. Och somnar om.. Hon har sovit väldigt mycket hittills och sover fortfarande nu när klockan snart är fyra.. Börjar hon bli sjuk kanske? Får hålla lite koll och ta tempen när vi byter blöja sen..
Det tråkiga är att fikat med Bella fick ställas in :( Hon finns ju kvar men har inte setts på ett tag så hade varit trevligt och få snacka lite :)

Ligger här bredvid henne i sängen nu om hon vaknar upp och är ledsen igen..

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna