VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En prinsessa är född!!

Var det bara jag som bölade när prins Daniel höll presskonferens? Åhh vilken lycka! Och att höra hur hans röst nästan inte bar och hans ärliga stil när han säger att känslorna är lite all-over-the-place :) Åhh fina pappa Daniel och grymt jobbat Vickan!! In strax innan 01 och färdig innan halv fem, det må jag säga var snabbt jobbat :) Och att det blev en liten tjej ♥ Det kände jag nästan på mig :) För det är tjejernas tid just nu. Har så många runt mig som fått tjejer, många pappor som får fullt upp om några år 😀

Men den stora prinsessan som fyller år idag som jag vill gratta är min MAMMA!! Hon fyller 50 år och tyvärr kan vi inte fira med henne men jag tvivlar inte på att hon kommer ha en grym dag i Thailand med pappa och vänner ♥ Vi har sjungit för henne via skypen och Skruttan hade valt kläder dagen till ära :)

Klänningen (Kappahl) som mormor köpte på mellandagsrean och prinsessstrumpbyxorna från Lundmyr ♥

Har redan hunnit med en långpromenad med prinsen idag. Vaknade klockan sju av att hon ville äta och i samma veva läste jag att prinsessan fötts så väckte killen (han ville upp tidigt men kanske inte så tidigt) och satte på tvn. Myste en timme i sängen, sen gick vi upp och åt frukost, mös lite mer och efter en kaffe tog jag mig ut på en skön och solig promenad utan vagn. Vägarna är ju inte så roliga men imorn börjar killen jobba igen efter 12 dagars ledighet så då är det ut med skrutt och prins tillsammans:) Trodde aldrig att jag skulle säga detta men: Hoppas det hinner smälta bort lite mer på vägarna så jag slipper putta en tung vagn i modd..

Ska iväg på lunchen snart men tyvärr vart J och J lite krassliga så det blir bara jag och C.. Inte fy skam det och lite lunch och fika tackar man ju inte nej till :) Skrutt sover fortfarande men vi åker så fort hon vaknat..

Ha en härlig solig februaridag och glöm inte att äta prinsesstårta dagen till ära :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna