VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bak och matproblem

Efter lite grepträning (hon börjar bli riktigt duktig) på morgonen med prasselboken och Kittyskallran fick jag ett ryck och började baka. MEN jag tog andra recept än vad jag brukar så det gick åt h****e!!
Note to myself: Baka med dem recepten du vet fungerar!!
Suck vad trött jag blir.. Så två timmars bakande i soptunnan.. Och på det ett riktigt dåligt humör!! Blev tröstad av killen som smakade på dem men för honom funkar allt :) Dock är inte jag nöjd och då blir det soptunnan.
Legat och vilat i sängen med skrutt på bröstet i snart två timmar.. Hon behöver verkligen få sina vilor på dagarna och när vi prommat så sover hon bra i vagnen. Men annars har hon svårt att sova längre stunder OM hon inte får sova på bröstet. Så ibland ger jag med mig och låter henne få sova sött dock får jag ju inget gjort :) Men om jag får en glad skrutt så är det värt det ibland!

Vi har inte ätit nån lunch (jag tappade all lust när bakandet förstördes) så ska hitta på nåt gott till middag.. Men skulle behöva lite nya recept!! Man lagar det man kan och sen varierar man det i ett rullande schema.
Har ni några goda middagstips?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna