VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fettistisdag

 

Semlor!!

Jag älskar semlor!! Har bara ätit 2,5 i år så idag ska det banne mig bli en till!! :)

20120221-113958.jpgDenna hade bror med sig för två veckor sen. Ser riktigt god ut och ja det var den!!

MEN….

20120221-114010.jpgINGET går upp emot Coop Tyresös egna semla som de bakar i sitt bageri i affären!!! Kanske inte ser lika flaschig ut men man ser att den är bakad med kärlek eller hur? Ser nästan lite hemmagjord ut :)

Den var sjukt god så det ska jag köpa med mig hem idag efter en tripp till öppna förskolan. Får se om bror kommer över idag igen med några. Kanske man blir ”tvungen” att äta två.. Jobbigt :) Men sen blir det inga fler semlor i år.. Denna dag får symbolisera ändstationen för semelätandet :)

Skrutt ligger och flaxar med armar och ben i babygymmet. Hon kommer åt zebran som plingar till och det ser ut som att hon kopplar ihop vevandet med plingandet och så gör hon det igen.. Så roligt att se :) Sen kommer frustrationen när hon missar och hon skäller ut zebran och hans vänner.

Dax att fixa sig så man hinner med bussen som går om 40 min :) Allt tar längre tid än man tror så det är bra att börja i tid.

Ha en grym Fettistisdag och för er som bor i Tyresö rekommenderar jag Coop i centrums grymma semlor!!


Kommentarer


  1. jaana 21 februari, 2012 on 15:59 Svara

    Åh vill också ha!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna