VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Benji

Min första ”bebis” som nu får lite mindre uppmärksamhet när allt mer tid går åt till Nea. Han fyller sex i år och det känns verkligen som vi har haft honom så länge. Han har alltid funnits vid min sida, genom alla förändringar i livet som flytt, byte av jobb och nu även barn. När jag träffade Niklas var jag lite nojig, det blir lite jobbigt om dem inte klickar liksom.. Men dem hittade varann på en gång och skönt var väl det. Annars hade vi kanske inte suttit här idag :)

Jag kommer ihåg när vi flyttade in i vår första lägenhet i Tyresö och alla hade inflyttning samma helg (nya lägenheter). Jag bodde på bottenvåningen så jag flyttade alla mina sju saker (typ) på förmiddagen och satt sen på min uteplats och tittade på när folk kånkade och bar.  Behöver jag förklara varför tjejerna stannade för att gosa medan killarna fortsatte och kånkade? hahahaha Benji var 3 månader då och hur söt var han inte?

Nyfiken i en strut!

Och nu i två dagar så har han inte ätit nåt. Han dricker och bajsar och är sitt vanliga jag men äta gör han inte. Han går fram till matskålen och luktar men sen vänder han och går ut från köket. Och jag vet varför. Han vet att vi har kasslerbitar till honom i kylen och om han inte äter så blir jag nojig och skivar ner lite i matskålen för att han ska äta. Men inte denna gång min vän!! För vi vet att du kan äta maten utan nåt gott i och vi tänker inte hamna i den onda cirkeln en gång till. För om vi ska behöva lägga i extra saker i din mat varje gång är du inte lika billig i drift längre, så kompis du får äta ditt torrfoder och få mumsbitar vid sidan om :)

Tog denna bild på honom igår, påkommen med pinnen i munnen :)

Älskar hans skiftningar i pälsen nu på vintern/våren! Mammas fina kille ♥

Jo förresten, en semla har vi hunnit proppa i oss var och dem var magiskt goda.. Kommer aldrig äta en syntetsemla (2-pack från ICA typ) igen :) De egenbakade är sååå mycket godare! Eller kvalitetssemlor som mamma sa idag :)


Kommentarer


  1. jaana 22 februari, 2012 on 04:22 Svara

    Åhhh jag kommer ihåg när vi hämtade honom fr Lisen. Två veckor efter att vi hade fått låta Menja somna in.Jag kommer ihåg att han var så lugn, lite försiktig.Mormors prins!!!Alla fina promenader vi har haft och gos-stunder, och när jag har kommit hem fr jobbet på morgonen så har vi haft vår lilla pratstund.BÄSTA KILLEN!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna