VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Barn är klokare än vi tror

Läste ett så fint inlägg mellan en mamma och hennes sjuåriga dotter.

”När du skäller på mig mamma så är det svårt för mig att älska mig själv – Petra Krantz Lindgren

Jag verkligen hoppas att min dotter vågar prata med mig på det sättet och med tanke på att det är ett himla babbel på henne nu så tror jag chansen är väldigt stor :) Och ni som har barn i den åldern: Våga fråga för dem kan ju faktiskt förvåna en ♥


Kommentarer


 1. Charlotte 21 februari, 2012 on 20:16 Svara

  Hej hej!
  Vill bara säga att jag gillar din blogg :) Gillar din positiva framtoning, glädjen hos dig och ja, glädjen hos hela familjen lyser igenom! (Fattar såklart att allt säkert inte är rosenröt)
  Hittade din blogg via alltförföräldrar. Är själv i v 12 nu <3 och har två hundar så det är extra kul att läsa om hur det går med Benji och Nea och hur du hittar tid för honom :)
  Så kämpa på och njut av livet!

  • caroline84 21 februari, 2012 on 21:57 Svara

   Åh tack!! Vad roligt att höra :) Och grattis!! När jag var i vecka tolv började mitt tålamod (som inte existerar) tryta och jag insåg att jag hade låååånga 30 veckor framför mig :) Hur mår du och hur känns det för dig?

   Nej visst är inte allt en dans på rosor men jag försöker tänka positivt. Har haft det jobbigt förr med hjärnspöken och allt har bara känts jobbigt och tråkigt. Men man blir äldre och klokare och livet förändras. Är glad att jag ändå gick igenom den fasen för det gör att jag uppskattar allt så mycket nu :)

   Ja Benji och Nea kommer bra överens :) Nej men det ska bli kul att se hur det blir när hon börjar vissa intresse för honom. Hon ser honom nu och följer honom med blicken :) Kompisar för livet?

   Tack än en gång för din kommentar, den värmer fint :) kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna