VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vår vackra tjej

Ibland är man så inne i allt att man glömmer bort att ta kort och skriva ner vad hon kan mm. Så idag åkte kameran fram och vi kan ju bara åter konstatera att vi har en otroligt vacker dotter. Om jag är partisk? Nejdå inte alls :)

Nu när hon sitter stadigare med nacken får hon ett helt nytt utseende och ser så ”stor” ut. Hon har en vecka kvar till 3 månader och vart har tiden tagit vägen? Jag är såååå lyckligt över att just jag får vara hemma med henne och se hur hon utvecklas och växer. Det är verkligen magiskt när hon ler mot en på morgonen eller när hon skrattar när vi sjunger Lena Ph :) Favoriten är ”Dansa i Neon”, ”På gatan där jag bor” och ”Det gör ont”. Hon sjunger med på sitt lilla vis eller bara tokler!! Har en massa inspelat som jag har bombarderat min kompis Dani med som oxå är Lena Ph-fan :) hahaha

Nu blir det kvällsmys framför tvn med min familj ♥


Kommentarer


  1. marina 21 februari, 2012 on 03:00 Svara

    Hon har vuxit massor söta tjejen.

  2. jaana 21 februari, 2012 on 03:04 Svara

    Finaste!

  3. jaana 21 februari, 2012 on 16:04 Svara

    Tänk att man kan vara så förälskad i denna lilla tjej som funnits i mitt liv, inte ens i 3 mån ännu, och längta så otroligt mycket efter henne så det gör ont.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna