VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Melodifestivalen – Delfinal 3 – Leksand – Sammanfattning

Börjar med ett stort ! och ett ?… För detta var en tvist som jag inte räknade med. De två deltävlingarna innan visade ju att svenska folket hade smak och att detta år kanske vi skulle ta tävlingen på allvar och rösta på riktig musik. Men vad händer? Jo några idioter bestämmer sig för att rösta på floppen ”Mirakel” vilket innebär att de riktiga artisterna går miste om chansen att ta sig till finalen!! Det gör mig förbannad! Tror ju inte att Björn kommer att vinna för så dumma är ju inte svenska folket att dem vill se dumma ut inför resten av Europa :) Han kommer säkert sist i Globen… Tycker synd om Mattias som var sååå nära..

Molly gick direkt och det var hon värd!! Bra låt och hur snygg var hon inte!? Heja Molly!!

Pojkband eller Andreas Johnson? Ingen av dem! Hade hellre sett Mattias där faktiskt..

Nej dax att sova!! Imorn ska vi…. Nu blev ni nyfikna va? Får se om vi berättar eller håller det för oss själva :)

Godnatt!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna