VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Melodifestivalen – Delfinal 3 – Leksand – Inför

Först tänkte jag lyssna igenom alla bidragen men insåg att framträdandet gör så mycket! Jag lyssnade på introt av första låten sen stängde jag av. Det är ju så mycket mer än låten i sig som gör bidraget till en vinnare. Har du inte rätt känsla på scenen kommer du inte få röster och så enkelt är det. Vissa har sina favoriter som de kommer rösta på oavsett men det gör dem ju inte till de bästa bidraget. Hittills tycker jag att rätt låter har gått vidare till rätt omgångar så vi får väl se om det fortsätter så ikväll.

Återkommer efter alla bidragen uppträtt med vad jag tyckte och vilka jag tror går vidare :)

Heja Leksand!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna