VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Iväg igen

Sov riktigt bra inatt faktiskt. Skrutt vaknade ju igen vid tio igårkväll så då fick hon amma från andra bröstet och sen somnade hon innan elva. När jag vaknade var jag åter igen tvungen att titta en extra gång på klockan för att fatta att den var 05:45!! Hon hade alltså sovit hela natten och inte ätit på över sju timmar! Ja jag ska verkligen inte klaga! Och alla som sa till oss att vi inte skulle få nån sömn första tiden, kan ju bara konstatera att barn tydligen är olika 🙂 Sen att det inte håller i sig när hon börjar växa och tänderna kommer det är ju förståeligt. Jag skulle nog inte heller kunna sova om jag hade ont..

Snart bär det iväg igen och denna gång in till stan och träffa Sandra med sambo 🙂 Har inte sett dem sen i höstas och nu är dem upp i stockholm över helgen så då passar vi på att ses. Ska gå och äta på Wokhouse på Regeringsgatan, en favorit hos både killen och mig. Så jäkla god och fräsch mat, det måste ni prova!!!

Har en sovandes mysskrutt i famnen (detta inlägg har skrivits med en hand 🙂 ) och jag skulle behöva fixa mig.. Hmm ska testa att lägga ner henne så man hinner fixa håret och kleta på lite mascara 🙂

Ha en härlig lördag!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna