VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Morgondagens planer

I takt med att skrutt växer så kräver hon mer uppmärksamhet och mer tid. Om med det så hinner jag inte skriva lika mycket som jag vill. Men då får det vara så nu för lilla Skruttan går alltid först :)

Imorn bär det av till åkersberga och fika hos nyblivna mamman E med A och V :) Ska bli riktigt trevligt att träffas och prata, gissar på mycket barnprat :) Efter det skulle vi egentligen ätit middag hos A men mannen hennes har gått och blivit sjuk så vi får skjuta på det. Istället frågade vi svärmor och hon ville gärna ha oss över på middag och så får hon ju träffa sitt lilla barnbarn :) och oss oxå för den delen men den hon längtar efter är ju lilltjejen :) Killen önskade mat och gissa vad det blev…….Tacos….. Måste nog skicka iväg honom på avvänjning för detta beroende och tjat kan inte vara bra :) haha

Dax att fixa sig för natten och sängen så man orkar med morgondagen :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna