VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det händer mycket nu

Vår lilla tjej är inte så liten längre!! Hon börjar bli riktigt stark i nacken och kan hålla upp sitt huvud mer och mer stabilt!! Hon visar bestämt när hon inte nöjd och det bästa hon vet är att gå runt i huset och titta på saker. Flyga flygplan med pappa är en annan favorit :) Hon ”pratar” fortfarande och älskar när man lyssnar och svarar men nu verkar det ut som hon är inne i en period där hon tänker mycket. Man ser hur hon tittar och funderar och ljuset från tvn är väldigt fascinerande. Babygymmet blir mer och mer intressant men babysittern är fortfarande favoriten. Hon sparkar med benen för att få gungning på den och för mig är den smidig då hon kan följa med överallt såsom till tvättstugan eller köket :) Hon vevar med armarna och håller man skallran framför kommer hon åt den men tror inte det är så medvetet än. Hon har börjat se Benji oxå och det sa bli intressant och följa den utvecklingen, kommer hon skratta eller gråta när han kommer fram?

Jag älskar att följa hennes utveckling och hur snabbt hon lär sig. Förra veckan var inte nacken så här stabil så nu går det fort :) Det är då det är skönt att ha bloggen så man kan blicka tillbaka och minnas :)

20120216-193617.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna