VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Onsdag

Efter att ha pratat med mamma på Skype åkte vi till öppna förskolan och mötte upp C med dotter C. Gladare tjej får man leta efter :) Hann prata massor medan hennes snart ettåring röjde runt och bjöd på pussar :) Nej inte riktigt så men när vi precis kommit dit kom den en mamma med en liten kille och han kröp fram till lilla C och så pussades dem ♥ Såå söta..

Blev kvar till fyra och efter en snabbis in på Ica tog vi bussen hem. Lagade pasta med kyckling/bacon/svampsås till middag som blev väl godkänd av killen :) Nu ligger skrutt och sover för natten och jag ska ta tag i ett projekt som ska bli sååååå roligt att genomföra!

En riktigt bra onsdag med andra ord..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna