VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Öppna förskolan debut

Efter den illaluktande bussfärden tog jag en sväng in på Kappahl för att kolla in ett par jeans. Dem har 100 kr rabatt på jeans just nu och jag har inga byxor förutom mjukisar och mammabyxor. Kommer inte i mina gamla än (och det kommer nog ta ett tag :) ) och vill inte köpa på värsta dyra nu när jag vet att jag kommer gå ner nån/några storlekar till.. Så tänkte att några ”mellanbyxor” kan jag ju unna mig. Lite strechigt tyg så jag kan krypa runt på golvet så småningom och lyfta utan att behöva visa halva röven :) In med jeans och barnvagn i den lilla provhytten och efter mycket stångkande gick jag därifrån med två par. Ska prova dem här hemma oxå och höra vad killen säger..

Sen gick vi till Öppna Förskolan där Bella var med sin dotter. Satt och pratade medan barnen röjde runt (Nea satt i knät och tittade på:) ) och sen tog vi hissen ner till BVC för kontroll. Vår lilla tjej väger nu 6160 g och är ca 63 cm lång :) Följer sin kurva fint och det är ju skönt. Om tre veckor ska vi tillbaka och då är det dags första vaccinationen. Blir nog fler besök på ÖF för att träffa andra barn och mammor, en liten social tjej är aldrig fel :)

Efter ÖF gick vi och fikade i centrum och kollade lite i affärer. Killen kom och hämtade oss och vi köpte med oss kebab hem :) Lite latmåndag men orkade verkligen inte ställa mig och laga mat.. Nu sitter vi och myser i soffan efter semla och fika med bror min. Pannan la av igen så just nu står det en värmefläkt och sprutar värme i huset.. Röris är här och tittar på det men blir kanske pyjamasen på inatt :) Skönt att det inte är 20 minusgrader ute nu iaf!

Lite nojig hur hon kommer sova inatt för hon har inte sovit mycket på eftermiddagen/kvällen.. Det visar sig..

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna