VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Melodifestivalen – Delfinal 2 – Göteborg

Nu har jag hunnit skriva ihop mitt lilla inlägg om Delfinal 2. Bättre sent än aldrig :) Hann aldrig skriva om första delfinalen men denna hade jag koll på :) Jag är ju lite av en schlagernörd så här kommer mina ”omdömen” som jag skrev samtidigt som de uppträdde :

Ulrik: Bra låt, men ännu bättre röst, som kommer gå hem i stugorna.. Misstänker att ett gäng småtjejer kommer ringa :)

Top Cats: Nej jag vet inte.. Ingen speciell låt och en gäng killar med hög bakåtkammad lugg.. Lite tjejröster kanske?

Sonja Aldén: Älskar hennes röst men jag vet inte om detta kommer att slå hemma hos svenska folket? Tycker att hennes tidigare bidrag har varit starkare..

Andreas Lundstedt: Ovanligt att höra honom sjunga på svenska, men han var bra! Hejar lite på honom men tror han får det svårt tyvärr..

Timoteij: Låter som förra gången 2010.. Förstår att det är deras grej men jag ser inte detta som representant i Eurovision..

David Lindgren: Wohoo detta gillade jag!! Vilken överraskning!!! Go David!!

Mimi Oh: Oj vad mycket 80-tals neon.. Och jag är lite allergisk mot denna nya svenska musikstil. Vissa funkar andra känns bara framtvingat..

Tomas di Leva: Di leva är di leva… Blommor och stjärnor.. bla bla

Jag gissade rätt på att Ulrik och David Lindgren skulle gå direkt till Globen (jag känner att den rätta feelingen inför årets delfinaler är här) och att Timoteij och Top Cats skulle få en andra chans (kanske inte var ett så överraskande resultat ändå?) Nu tyckte jag väl iofs att vissa var mer självklara än andra men det är ändå tråkigt att inte Andreas Lundstedt eller Sonja Aldén gick vidare. Dem ÄR liksom melodifestivalen :) Annat kan man ju säga om Di Leva.. hahahaha

Om man ser på det runt omkring så tycker jag programledarna är en fullträff och jag älskar att de bjuder på sig själva och är inte rädda att göra nåt nytt. Helenas karaktärer är klockrena :) Förra veckans sketcher var roligare men finns nog några riktiga gobitar kvar :)

Och mellanakten var riktigt häftig med elektriskt som tema och jag är ett stort fan av Leila K´s ”Electric” så när den spelades och en tjej kom upp på scenen tänkte ja: ”-WTF!! Har dem hittat Leila K bland slummen och pundarna?” Men så var det ju inte utan en ung tjej vid namn Cleo som hade läskigt lik röst :) Men det hade ju varit nåt om Leila hade kommit upp på scenen.. hahahahah

 Nästa delfinal ska jag försöka skriva ett inlägg innan om vilka jag tror går vidare vart och vara lite mer förberedd. Dock kommer jag ha fullt upp på både fredag och lördag men har ju hela veckan på mig att lyssna och skriva lite om vad jag tror :)

Så ni schlagernördar därute får gärna komma med kommentarer om vad ni tyckte om denna delfinal och vad ni tror om nästa! Har ni några favoriter?

Kram på er så länge!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna