VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kallt värre

Igår pajade pannan så som mest var vi nere i 17 grader.. brrrr.. Sen fick dem igång det och det blev över 20 grader och hann bli lagom varmt tills killen kom hem. Tänkte att vi annars skulle mysa ner oss i sängen och bara kolla film och mysa. Kan man ju göra ändå men det är ju ännu mysigare när man måste ligga där för att hålla värmen :)

Men när jag var uppe i morse så var det svinkallt igen och elementen var kalla och termometern stod på under 17 grader. Kröp ner under täcket igen vid mitt element (killen och hans duntäcke) och mös. Skruttan fick komma upp på bröstet och under mitt täcke för att inte bli kall om fingrar och tår. Sen somnade vi om igen nån timme :)

Nu har dem fått igång elementen igen och vi hoppas att det funkar denna gång. Killen satte igång en brasa men vi hade inte tillräckligt med ved för att det skulle göra nån nytta. Men rätt mysigt med sprakandet och doften :) Har kommit upp i 19 grader nu men fortfarande kallt på golvet.. Dax för en prommis med hundskrället (han gjorde bort sig imorse så han är inte så populär här hemma just nu) sen blir det BVC i eftermiddag. Men tills dess bara mys under filtar och täcken :)

Ska lägga upp mitt in lägg om delfinal 2 sen oxå. Hann aldrig skriva klart det igår men idag så :)

Hej så länge ♥


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna