VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Finbesök

Vart sovmorgon idag igen, kvart över tio stod klockan på när jag vaknade.. Och lika svårt att ta sig upp denna gång.. Hmm kanske ska börja gå upp när jag vaknar första gången vid åtta för då har jag inte ont i huvudet iaf..

Ringde Åsa och frågade om hon ville promma, vilket hon gärna ville i detta fina väder.

20120212-184236.jpg

Efter över en timmes promenad bjöd jag på varm choklad och sen oxå lunch. Slutade med att hon stannade hela eftermiddagen och vi pratade och pratade :) Skönt med lite kvalitetstid med sina vänner ♥

Nu är det kvällsmys på schemat och skrutt är väldigt mammig och vill gärna sitta i famn och mysa. Tackar man inte nej till men skulle behöva laga och äta middag men det ska nog gå :)

Snart kommer killen hem efter denna helgs arbete och kommer att vara ledig i två veckor :) Så roligt att ha honom hemma lite mer, tänk att få äta middag tillsammans hela veckan :) Myyyyys!!!!

Ha en fortsatt mysig söndag och missa inte ”Kontoret” på fyran klockan åtta!

 


Kommentarer


 1. Deer 12 februari, 2012 on 20:27 Svara

  Hej Caroline!

  Vad kul att du hittade min blogg och att du känner Eddie, small world :)

  Grattis till dottern, hon är nästan exakt 2 månader yngre än Harry :) Han är 20 veckor idag och blir bara härligare och härligare att hänga med för varje dag som går. Det händer liksom något magiskt när det blir runt 4 månader!

  Del 2 av min förslossningsberättlese hittar du här: http://minbebis.com/blogg/deer/deers-forlossningsberattelse-del-2/

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna