VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Smygtittar

Sitter och smygtittar på min underbara dotter som sitter och leker i sitt babygym :) Med ena handen rör hon giraffen och sen kommer det en högerspark rakt på fjärilen och elefanten :) Så roligt att se hur hon anstränger sig för att röra giraffen samt sitter och pratar lite med dem.. Snart kommer hon ju göra allt det där mer kontrollerat så det är kul att se hur det hela började.

20120211-125128.jpg

Vi tog en liten sovmorgon idag….. Eller liten och liten, vaknade 10:23!! Och då ammades hon kvällen innan vid 21, somnade på mitt bröst vid 22, lyfte över henne till hennes säng vid 22:30 och ammade vid 04 igen. Hon klarade sig sex timmar utan mat!! På morgonen när killen åkt till jobbet vid sjutiden lyfte jag över skrutt till vår säng, ammade och sen däckade vi några timmar. Sista timmen sov hon på mitt bröst ♥

 Klädde på skrutt, ammade och gick ut och styrde kosan mot affären. Ikväll är det ju Melodifestivalen och jag tänker unna mig lite gott. Mörk choklad, en supergod efterrätt som inte är nyttig (ibland får man unna sig) och lite saltade potatischips. Håller mig från sånt här under veckorna så på helgerna kan man faktiskt få trycka i sig lite..  Men jag har ju magen att tänka på så det blir inget som riskerar magattacker kan jag lova :)

Nu blir det till att titta på tjejernas sprint i skidskytte..

Härliga lördag!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna