VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I väntan på Melodifestivalen

Benji ligger på filten och tuggar på sin pinne medan jag underhåller skrutt med en skallra :)

Snart dax för del 2 och jag som brukar ha bra koll på vilka artister som uppträder kan erkänna att jag har ingen aning!! Skyller på att skrutt tar tid men kolla ska jag göra. Får se om min lika intresserade vän Dani kommer chatta med mig. Tror tyvärr att hon jobbar så det blir nog jag som står för kommentarerna och gissningen på vilka som går vidare. Vi är riktiga schlagernördar och förr kunde vi sitta med våra tiaror, vitt vin och rekor men nu har vi sambo och barn så då blir det chatt :)

Dax att se till att skrutt är nöjd :) Skallran börjar bli tråkig så jag får dra fram ett nytt ess ur ärmen..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna