VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Slappt och kärlek

Vi låg och väntade på skidskyttet men det var framflyttat pga kylan. Och här steg temperaturen såg packade ner skrutt i åkpåsen och tog en liten vända, mest för att Benji skulle få göra sina behov. Orkar inte mycket idag så de blir lite bara nödvändiga rastrundor, han är bortskämd med ganska mycket motion vanligtvis så han får oxå en vilodag :)

Skrutt sover i vagnen efter amning, för även om det är mysigt med henne på bröstet så är det skönt att kunna vara fri och fixa lite. Gäller ju att passa på ibland när dem inte behöver ens uppmärksamhet. För även om jag vill prata och gosa med henne jämt vill jag oxå hinna fixa lite så inte allt förfaller :) Tittar på henne nu när hon ligger och ler i sömnen – Kärleksbomb!!

Har många saker att vara tacksam för en kall och solig fredag som denna!

Ta inte saker och ting för givet för det finns dem som inte har nåt!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna