VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagsmys hela dagen

Sista promenaden igår bet i kinderna kan jag lova!! -17 och himlen var stjärnklar, huvudet rensades innan sängdags kan jag lova :)

Nu ligger vi och myser i sängen med väntan på skidskytte som börjar klockan tio kvart i tolv tillslut blev det halv ett! (de visade fel på programinfo). När pappa gått till jobbet får man komma upp i sängen och mysa med mamma :)

20120210-093336.jpg

Benji får vänta på sin promenad för jag vill inte gå ut med skrutt i den här kylan så ska lämna in henne till farmor. Vill att hon ska ha ätit så det inte blir ramaskri :) Dessutom var vi ute sent igår på sista promenaden, och han får kissa på baksidan, så det går ingen nöd på honom.

Idag blir det nog inte många knop.. Kylan säger stanna inne och mys så då lyder jag :) Nu fortsätter vi myset här i sängen :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna