VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Man får inte vara dum – Skype som barnvakt?

Hur gör man om man vill veta om dottern sover i sin säng medan vi sitter i vardagsrummet och tittar på tv? Babywatch tänker ni.. Men om man inte har införskaffat sig nån än då? Då är lösningen Skype :)

Tro det eller ej men men vissa nymodigheter (oj vad det lät gammalt) kan man ju faktiskt ha nytta av till andra saker än att prata med vänner/familj på andra sidan jordklotet. Tog killens telefon, ringde upp honom från min bärbara dator och la telefonen vid hennes säng. Tog bort mikrofonen från vårt håll så det blir one-way-kommunikation. (Vill man kan ju använda videon oxå men nu släckte jag ner i sovrummet) Och det funkar skitbra!! Hör hur hon ligger och mumlar lite men snart borde hon nog sova. Tidigarelade kvällsrutinerna ikväll för att få henne att somna vid 21 iaf (har varit efter 22 annars) och det kommer väl krävas några kvällar innan det sitter :)

Lite vuxentid i soffan var längesen kan jag säga :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna