VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Soliga måndag

En solig morgonpromenad med vagnen var en bra start på denna dag kan jag lova. Bara -7, men med en vind som riktigt tog tag i kinderna, var vi ute i nästan en timme. Hade motvind så hon höll sig varm nere i sin åkpåse. Har använt den nu två gånger och gillar den mer och mer. Smidigt att bara ta på henne mössa, krage, vantar, tossor och sen bädda ner henne. Och hon har somnat båda gångerna så jag tror hon gillar den.

Åt en favorit till lunch som kanske inte låter så gott men är en av de sakerna jag har med mig från LCHF: Broccoli och blomkålspure. Man kockar allt mjukt, häller av vattnet, mixar med mixerstav, tillsätter smör, lite grädde och riven ost. Smakar av med salt och ev lite muskot. Så himla gott och nyttigt :) Efter det blev det en tupplur med skrutt på bröstet.. Myyys :) Pratat med mamma på skype och fått se den nya cykelhjälmen :)

Skulle ev ha åkt till öppna förskolan med B men dessa dagar då killen jobbar blir det svårt att passa tider och få saker att klaffa. Benji ska få promenader och skrutt ska äta och vila, helst ska man själv hinna ta en tupplur oxå :) Lättare när killen kan ta Benji så jag inte behöver passa tider runt honom.

Snart dax att ta en promenad igen med prinsen.


Kommentarer


  1. Martina 6 februari, 2012 on 22:52 Svara

    Härligt att höra med åkpåsen, vi har också valt att köpa en åkpåse till vagnen, just för att det verkade så smidigt :) vill använda den nuu!! Hoppas allt är bra med lillskruttan! :) hon växer kan jag tänka mig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna