VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lördag

Vilken kamp det blev på kvällen sen.. Hon vaknade, somnade till, jag la ner henne i hennes säng, hon vaknade och låg nöjd ett tag för att sen gallskrika från ingenstans. Försökte lugna men bröstet fungerade inte så fick lägga henne på bröstet och gunga och dutta på rumpan samt vyssja för att hon skulle lugna sig. Hon andades verkligen snabbt och var helt uppe i varv.

Är detta ett steg i hennes utveckling? Ska man ”trygga upp” med att hon får känna tryggheten på bröstet eller ska hon få skrika av sig? Trodde inte att jag var så blödig när det kommer till hennes skrik men det finns ju olika typer. Gnället bryr jag mig inte om men när hon skriker så hon sätter saliv i halsen då har jag svårt att låta henne ligga kvar. Jag vill ju att hon ska känna sig trygg med oss och är det för mycket curling då att plocka upp? Kommer det att få bakslag sen? Inte lätt det här med barnuppfostran..

Hon sov från midnatt till halv fem, åt och somnade sen om i SIN säng :) Denna gång var det sex timmar sen hon åt, hoppas hon börjar hålla sig till det nattetid..

Varit ute på en härlig kall morgonpromenad med prinsen. Jobbigt att inte kunna ta med skrutt i vagnen nu när det är så kallt. Kanske därför hon är gnällig för hon har inte varit med på promenad sen tisdags.. Frisk luft kanske är nyckeln? Hmmm.. Ja får vänta och se om det blir lite mildare till nästa vecka så hon kan följa med..

Bilder från dagen hittills :)

20120204-114050.jpg


Kommentarer


 1. jaana 4 februari, 2012 on 12:47 Svara

  Hon ser inge gnällig ut…

 2. Nettan 4 februari, 2012 on 14:55 Svara

  Passa på och ha henne på bröstet det kommer ju en tid när dom inte vill ligga där längre, och 2:an har tyvärr inte samma privilegium…
  Jag tror inte dom blir ”bortskämda” av för mycket kärlek.
  Kram

  • caroline84 7 februari, 2012 on 04:15 Svara

   Det har du rätt i :) Har haft henne på bröstet nu och hon sover ju bäst så så får försöka sova själv lite då oxå :)

 3. Malin 4 februari, 2012 on 15:58 Svara

  De är inte roligt, eller lätt när de är så ledsna:-( hur gammal är hon nu? Både Ella o Felix har haft en kingig period strax innan 3 månader. Tror de bästa är att göra de som känns bäst för er. Hoppas ni får en lugnare kväll. Hon ser väldigt nöjd ut på kortet iallafall :-)

  • caroline84 7 februari, 2012 on 04:17 Svara

   Hon är över 2 månader nu och nu har det gnälliga lagt sig.. Skönt att kunna bolla sina tankar :)

 4. Gabbi 9 februari, 2012 on 15:06 Svara

  När dem är så små tror jag att det gäller att bygga upp en tillit mellan er, så att hon känner att ni finns där hela tiden. Jag tror inte på det där ”låt barnet ligga och skrika en stund och sen ta upp” som vissa verkar köra med. Ni, föräldrarna, är hennes trygga personer så låt henne vara nära! Det är min åsikt, självklart gör ju var och en som man vill :)

  • caroline84 9 februari, 2012 on 16:44 Svara

   Jag tror oxå på närhet och det är vad vi har kört på.. Ingen blir glad av en ledsen bebis (minst hon själv) och hittills har vi bara haft en glad tjej som gillar att gosa och ligga på bröstet. Hon sover på nätterna och på dagarna så vi kör på med att hon får somna på bröstet ett tag till iaf.. Man ser när hon är riktigt trött eller somnar vid bröstet, då kan man lägga ner henne i säng/vagn på en gång och hon däckar :) Inga problem med att ha en mysig tjej som gillar närhet, hoppas det håller i sig när hon blir äldre. Finns ingen mysigare än ett gosigt barn som kryper upp i ens famn :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna