VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu kommer snön

Underbara väder! Eller ja till viss del. Jobbigt att behöva skrapa rutan och skotta men över lag älskar jag att se flingorna falla :) Hoppas på lite sol imorn sen så det gnistrar sådär fint som bara snökristaller kan.

Angående amningen som jag skrev om igår så var det inget tips som jag fick från bvc utan från ett annat håll. Och det är inget jag kommer slaviskt följa utan jag testar och ser om det funkar. Sen kanske det inte går fem timmar mellan varje amning men att veta att hon klarar sig liiite längre  skulle vara skönt. Igår åt hon vid 13, 17:30, 22, 04 och nu på morgonen vid 10. Och inte en enda gång har hon skrikit, hon har knapp gnällt utan jag har sett att hon började vrida och vända på sig och då har jag ammat henne. Och igår kväll efter amningen vid 22 däckade hon helt och hållet, vred några gånger på sig runt midnatt men sen sov hon till 04 när hon gnydde till och fick då mat. Men det är verkligen inget jag kör på schema så är hon hungrig så får hon mat, det kan ni vara lugna med :)

Nej nu ska jag göra mig iordning för att åka till morfar. Benji ska få springa av sig där och jag ska ringa polisen :(

Kram på er!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna