VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Äntligen kväll

Polisanmälan är gjord och jag hoppas att de får fast mannen. Han bråkar med fel barnbarn kan jag lova! Passade på att handla oxå (fruktskålen är åter igen påfylld) och hittat en ny frukostfavorit, Verum hälsoyoghurt Vanilj :) Med skivad banan i, mums!

Och på kvällen bjöds det på fika hos farmor som fyllde hela 75 år :) Åt en liiiten bit tårta, en bulle och några kakor och än sålänge fungerar magen. Kanske dumt men jag kommer inte ha några stränga förbud för då kommer jag bara att hitta ursäkter för att få bryta dem.. Men är helt såld på frukt så kommer nog föredra de före allt för mycket snask..

Skruttan har varit lite gnällig idag men tror det är för att hennes sömn har störts under hela dagen.. In och ut ur bil och sen kalas på kvällen.. Jag skulle ta en eftermiddagsvila men blev väckt då pappas polare kom för att titta på stoppet vi har inne i badrummet. Så är lite övertrött nu och kommer väl inte kunna somna riktigt än men skönt att få lägga sig i sängen.. Skruttan sover bredvid mig i sin sleepyhead och jag tänkte flytta in oss till killen som ligger i sovrummet och spelar PS.

Imorn är det fredag och killen är ledig ända till på söndag så vi får se vad vi hittar på. Har en gudson som fyller hela sju (!) år på söndag (vart har åren tagit vägen?) och även lite hus/lägenhetsvisningar finns på agendan om vi orkar. Förmodligen blir det lugnt men man vet aldrig :)

Mot sängen!! Godnatt på er..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna