VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skrutt på bröstet

Ja här ligger jag nu och vågar/vill/kan inte lägga ner skrutt i sin säng än. Hon var sååååå himla ledsen och inget hjälpte. Inte ens amning! Testade allt och efter att ha tryckt upp benen mot magen lugnade hon sig lite. Testade ännu en gång att lägga henne på bröstet och denna gång blev hon tyst :) Skulle kunna lägga ner henne men hon var verkligen ledsen så tänker att mammas trygga famn är kanske det hon behöver inatt eller iaf ett tag till..

Så nu ligger jag här och ska försöka sova lite.. Killen ska jobba i två dagar nu så blir själv med lilla familjen i kylan och med ryggont. Vet inte vad som hänt men har sjukt ont i ländryggen och det hugger till ibland. Känns som att den minsta lilla bålstyrka jag hade har försvunnit. Visst jag var nere på knä när jag fotade Benji på promenaden, och upp var jag väl inte världens smidigaste, men tycker inte det borde komma bara från det.. Jaja får känna hur den känns imorn och se hur det går att promma.

Angående kylan så är det ju riktigt skönt att veta att om det närmar sig -10 finns möjligheten att lämna in henne till farmor medan jag prommar benji. Så imorn får vi se hur kallt det blir och på torsdag ska det komma en decimeter snö! Nu är det vinter :)

Nej sovtime för oss :)

Natti natti..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna