VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sååå sugen

IMG_1552

Ska snart ut på en promenad med snuttan innan temperaturen sjunker igen. Vill inte ta med henne när det börjar närma sig -8 och hon behöver ju oxå lite frisk luft. Det snöar så där ”mjukt”, flingorna dinglar sakta sakta.. Sen är jag så sjukt sugen på semla!! Jag kommer inte att äta det för då pajar verkligen min mage, bröd och grädde funkar verkligen inte! Men lite frukt och en bit 70% choklad ska jag väl kunna få njuta av :)

Mammas tokiga prins ♥

 


Kommentarer


 1. Martina 1 februari, 2012 on 14:25 Svara

  Men va söt han är! Tokvvven! värsta blinken 😉 åh stackare. semla som är så gott. åh andra sidan så om man ska tänka åt andra hållet så är frukt och mörk choklad bra mkt nyttigare!! :)

  • caroline84 1 februari, 2012 on 14:30 Svara

   Ja är så roligt när man tar såna knasiga kort :)
   Funderar på att köpa en iaf eller kolla med farmor om hon vill baka med mig för hon brukar baka.. Kanske kan hitta typ glutenmjöl eller nåt och sen laktosfri grädde? Hmm får ta mig en funderare på det :) Frukt och choklad är ju faktiskt riktigt gott.. Få fundera på promenaden..
   Hur går det för dig? När är bf?
   kram kram

 2. Martina 1 februari, 2012 on 14:48 Svara

  Jag budade hem den på tradera för 79:- NY dessutom! Skit nöjd. :) BF är på fredag :) så jag hoppas det drar igång nuuu!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna