VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Arg

Usch så arg jag blir på folk som utnyttjar andras välmening. Ringde min morfar nu och han har hjälpt en man förut som rör sig i området med nån hundralapp med en ryggsäck som pant. Han har inte betalat tillbaka än och detta var ett tag sen nu. Han kom med stockar till morfar vilket var uppskattat och sa att han skulle hjälpa till att klyva upp den till ved men det hände aldrig.. Så vi har sagt att han inte ska hjälpa denna man nåt mer då han inte ens vet vad han heter. Men min morfar är så snäll och vill bara väl så han lyssnade väl bara på bara den del han ville höra.

För nu var mannen där igår och hade med sig lite mat och när han gått så var plånboken borta!!! Han visste vart den fanns efter att han fått låna pengar förut så medan morfar var på toa hade han fräckhet nog att ta den!! Men min morfar är inte dum, han hade bara 700 kronor och ett Ica kort där i så har inte behövt spärra nåt.. Dock har han inte ringt polisen än för han vet inte vad mannen heter. Han tror att en granne kanske vet.. Tror man kan ringa och anmäla iaf och sen komplettera uppgifter? Nån som vet?

Nu sa jag till morfar att han inte får släppa in den där mannen nåt mer och det skulle han inte!! Då får han hota med polisen eller med mig och Benji. Funderar starkt på att åka och lämna Benji där som vakthund för morfars egen hund har ju ”godkänt” mannen och fått korv bland annat.. Benji skulle inte släppa in honom på tomten och jag tror inte mannen skulle chansa om Benji stod där och skällde :) Jävla människor!!


Kommentarer


 1. Malin 1 februari, 2012 on 10:52 Svara

  Men så fräckt. Obehagligt att de är en man som vart inne hos honom. Ni måste ju polisanmäla, även fast ni inte vet namnet på honom än. Usch vilka hemska människor de finns :-(

 2. Marie 1 februari, 2012 on 15:39 Svara

  Hej på dig!

  Ja fy fan vilka svin de finns… Polisanmäl med en gång, de går jätte bra att komplettera sedan! Blev bestulen på plånbok och mobil för typ tre veckor sedan inte kul…

  Hoppas allt e bra annars? Ha de gott kram

 3. Jana 1 februari, 2012 on 20:25 Svara

  Elakt!! Instämmer med
  ovan kloka skribenter. Bara att anmäla och inkomma med uppgifter om mannens id sen!

 4. Martina 3 februari, 2012 on 10:36 Svara

  Du borde kunna anmäla utan att behöva veta exakt vem mannen är? Hur ofta vet man namn? dom borde hålla mer uppsikt. faan sånt där blir man så arrggg! över. Dom utnyttjar folk. Hoppas han åker dit och får sitt straff!!!

  • caroline84 3 februari, 2012 on 15:03 Svara

   Ja kom på det sen oxå.. Nu är det anmält iaf så får vise vad som händer..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna