VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dag på vift

IMG_1655

Vilken trevlig dag jag haft!! Fika, barnprat, fika lite till och sen lite mer barnprat :) Jäklar vad bra vi är på att tjattra!! Kul att hitta nån som man kan fördriva så många timmar med genom att bara snacka. Det gör vi om snart igen J och lilla A :)

En trött tjej hade jag efter 5 timmar borta och inte vaknade hon av att jag tog med henne in och handlade på vägen hem. Var dax att fylla på fruktskålen bland annat. Hon vaknade när vi klev innanför dörren och satt nöjt och tittade på när vi gjorde middag. Men så fort maten stod klar på bordet och vi satt oss för att äta började det gnällas.. Hon lyckas alltid vår lilla skrutt :) Med en hand gungandes på babysittern så tog vi oss genom middagen och till efterrätt fick jag äran att byta på en bajsunge.. Det var bajs överallt hahahahah

Nu sover hon sött och jag har precis ätit en skål med fruktsallad. The Big Bang Theory på tv och sen blir det ett avsnitt av Criminal Minds. Två favoritserier som jag inte kan få nog av :)

Ha en mysig kväll!


Kommentarer


  1. citymom 31 januari, 2012 on 23:21 Svara

    Låter som en perfekt dag =)

  2. jaana 1 februari, 2012 on 02:46 Svara

    Inte konstigt att hon gnällde under middagen( med bajs i blöjan)

  3. Jana 1 februari, 2012 on 09:23 Svara

    Ja det va verkligen trevligt och sjukt vad tiden bara sprang iväg! Det gör vi snart om! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna