VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sömn

Så mycket vaken som skrutt var igår kunde bara innebära att nattsömnen skulle påverkas. Vet inte varför hon inte kom till ro under dagen för när hon ammats så somnade hon men efter en halvtimme låg hon där och tittade.. Hon brukar sova mellan 1-2 timmar ibland åt gången men hon var gnällig och åt fler gånger än hon brukar men var fortfarande inte nöjd. Hon ville inte ligga i sin säng men på mitt bröst gick bra fast det var ändå lite gnälligt. Så ställde in mig på en vaken natt….
Vi somnade tillslut och sov i 5 (!) timmar!! Hon var nog lite trött :) Ammade och la henne i hennes säng och där sov hon i fyra timmar fram tills nyss när det var dax för mat igen. Så ingen störd nattsömn här inte :)

Nu ligger vi och myser lite och snart ska vi gå upp.. Men är såååå mysigt att bara ligga och gosa och snosa i hennes hår :)

Under dagen kommer gästbloggarens första inlägg upp :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna