VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Perfekt dag än så länge

IMG_1442

Fick i mig gröten idag igen (är ju ingen smaksensation direkt), yoghurt och banan och sen blev det en långpromenad. Skönt att ha den gjord på morgonen för orkar jag inte sen i eftermiddag räcker det med en kortare runt kvarteren. Har skypat med mamma och pappa i Thailand och skruttan visade upp sin charmiga sida med prat och leenden :) Fick sitta med när de åt hemlagad middag och pappa ska få laga det när de kommer hem sen i vår. Blev sjukt sugen på thaimat när de berättade vad de tillagat.. Men jag fick nöja mig med vad jag hade i kylen och det var inte helt fy skam det heller :)

Kallrökt lax, avokado, potatis och fetaost

Apelsin, röda och gröna äpplen i skivor så det bara är att plocka

Och idag blir vår lilla skrutt 2 månader!! Sitter och kollar på bilder som skall framkallas och är så glad att vi varit så pass flitiga med kameran :) Både filmer och bilder som följer hennes första tid och utveckling :)

Trött på 2 månaders-dagen <3


Kommentarer


  1. Martina 27 januari, 2012 on 20:12 Svara

    Du har en award inne hos mig :) KRAM!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna