VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fruktsallad och glad tjej

IMG_1406

Gröna och röda äpplen, päron, apelsin och banan, en riktig klassiker :)

Och skrutt var på bra humör. Lite snuvig och hon har sovit rätt mycket de senaste två dagarna, dock ingen feber. Vaknade upp i natt igen av att hon rosslade i näsa/hals men efter nezerildroppar så lossnade det. Imorn ska vi på första läkarbesöket så får passa på att fråga lite då..

Sista prommisen med Benji nu sen är det sängen som gäller. Blev killen som fick gå då det bara var mamma som dög till snuttan.. Tråkigt att hon är så mammig för jag ser hur jobbigt kille tycker att det är.. Men det går ju i perioder och det vet han men det kan ju vara lika frustrerande för det :(

Godnatt på er!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna