VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fötter

Skruttan har börjat hitta sina fötter :) Hon sparkar med dem i babysittern så det gungar, följer dem med stora ögon när hon rör dem, sparkar på mig när hon sitter framför mig i mitt knä och det senaste är att försöka fånga dem :) Ser så roligt ut när hon tittar på dem och försöker styra sina händer till dem :) Ser det ut som iaf :)

Besöket igår hos gynekologen gick över förväntan :) Att jag alltid ska stressa upp mig själv, fast denna gång hade jag nog en anledning. Nu väntar tre veckors väntetid på svar och då vet vi om det blir en liten operation eller inte.. Håll tummarna!!

Nu sista amningen och sen sova :) Godnatt :)


Kommentarer


  1. jaana 25 januari, 2012 on 04:17 Svara

    Åh vad jag längtar efter lill-myran!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna