VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nyårsafton = Mys

IMG_0949 2

Alla nyårsaftonar som man sprungit i sista minuten i butikerna för att hitta en ny outfit eller sista minuten på systemet med alla andra, känns som bortblåst i år. Vi handlade nyårsmaten och vinet igår så denna dag skulle bli en riktig mysdag.

Vi låg och drog oss i sängen länge (åter igen) och gick sen upp för frukost. Efter lite nutidsorientering i DN´s sportdel, som killen vann med 13-11 (vore väl en skam annars), så tog jag en snabbis till Ica Maxi. Jag vet ”Varför?” undrar ni :) För att jag gillar att armbåga mig fram med en massa jullediga människor som anser att deras handling är viktigare än alla andras. Nej jag fick rabattkupong på blöjor men det gick ut idag! Så av ren snålhet och princip åkte jag dit och det finns ju annat att titta på oxå :) Jag gillar ju att handla och detta var första gången jag var ifrån Nea en längre än bara en promenad runt kvarteret med Benji. Skönt på ett sätt men ringde killen två gånger för att kolla läget :)

Väl hemma tog jag med Benji och Nea i vagnen på en promenad. Killen ville gärna följa med men det var en fotbollsmatch på tv och jag ville inte vänta tills den var slut för då skulle det hinna bli så mörkt så han fick fortsätta titta (vilket var helt ok med mig). Var skönt att komma ut och röra på sig även om det fortfarande gör ont.

Det enda negativa med promenaden var att min mobil dog! Vet inte vad som hände och har för mig att den klarade den kalla vintern förra året så de sex minusgraderna som var när jag gick ska väl inte vara några konstigheter? Hmmm måste jag köpa en ny iPhone 4? :)

Väl hemma började vi fixa med maten då köttet skulle ligga i ugnen i ca. 1,5 timme och potatisen skulle väl ta en halvtimme. Åt förrätten så länge och jag njöt av en hummer och killen åt Toast Skagen :)

Varmrätten var hel oxfile i ugn med tunna potatisskivor och bea.

Fy bövelen vad gott det var!!! Och om vi vart proppmätta. Låg och jäste i soffan en stund innan vi gick in och önskade gott nytt år till farmor. Mamma tog kort på oss sen för att minnas vår mysnyårsafton med flanellen och partyhattarna :)

Somnade till en stund men har vaknat nu och snart blir det glass och liiite skumpa för att fira det år som har varit och välkomna in den nya!

Firar att vi äntligen har fått vår vackra prinsessa :)

Idag fick jag ett av det bästa en mamma kan få: Det första leendet :) Jag började gråta när jag såg hur närvarande hon var och när hon drog på sina söta mungipor då smälte jag helt. Vår bästa sötaste lilla tjej, vad vi längtar till nästa gång och speciellt så pappa får se :)


Kommentarer


  1. Martina 1 januari, 2012 on 15:27 Svara

    Men vilket härligt nyår :) det är väl sådär som det blir bäst, annars har man beslutsångest om klänning och allt annat och det blir en tråkig fest och inget blir som man tänkt sig 😉 ibland iafl. Jag gillar att vara hemma och mysa. Hoppas ni fick en mysig kväll med lillskruttan!! Hur går det med vovven med alla raketer? KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna