VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BVC

Natten var lite tuff igen, till en början.. Det slutade med att jag gick upp med henne vid halv två och la mig i soffan och då vart hon knäpptyst! Typiskt för jag behövde verkligen sova och det gör jag bäst i sängen. Ville inte gå upp på en gång (om hon skulle vakna) så låg kvar, slumrade till och vaknade vid tre. La henne i sängen och smög själv ner under täcket och hoppades på att hon inte skulle vakna. Och som vi sov! Halv sju (!) gnyr hon till, jag lyfter över henne till mig, hon ammar sig mätt och somnar om :)

Hade satt klockan på åtta men vi var lite bortskämda med sömn så vi tog oss en timme till :) Vi packade in hunden och vagnen och drog iväg till BVC för mätning och vägning. Skrev ju igår att jag trodde att fem kilosstrecket skulle korsas. Hon vägde in på 4980 gram! 20 gram ifrån :) Och hon är nu 56,5 cm lång och följer sin kurva alldeles exemplariskt.

När vi var klara där åkte vi, till Benjis stora förtjusning, till golfen för en promenad med bollkastningen. Och jäklar vad det blåste!! Var svinkallt så det fick bli den lilla rundan fast med mycket boll. Han sprang och sprang och såg verkligen ut att trivas :) Härligt att se sin andra bebis nöjd och belåten :)

En tur till morbrors jobb och inhandling av nyårsmaten, en sväng förbi systemet, hämtning av ett paket samt thaimat hann vi oxå med innan vi landade hemma :) Slängde i mig maten för att jag m1sstänkte att skruttan ville äta när hon vaknade. Dock dröjde det lite och brösten var sjukt spända så handmjölkade och hann få ihop bra skvätt så vi bestämde oss för att testa flaskan. Steriliserade allt igårkväll så det vara bara att tuta och köra. Och hon fattade grejen så killen satt och matade henne och jag handmjölkade i full fart för att hinna fylla på flaskan när det tog slut :) Så en elektrisk bröstpump står på inköpslistan :)

Nu blir det mys och sen ser vi (läs killen) fram emot en helkväll med hockey :)

20111230-160407.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna