VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Magbild – 3 veckor efter

20111221-125556.jpg
Magen har gått tillbaka fint och inga bristningar inom synhåll! Hormonranden är fortfarande kvar och lite degmage men nöjd hur den har återhämtat sig :) Kanske vågar visa mig i bikini i somnar iaf :) haha


Annons

Kommentarer


 1. Benita 21 december, 2011 on 15:05 Svara

  Många kvinnor som varit gravida skulle döda för din mage/kropp i dag tror jag, speciellt efter 3 veckor. SKÖNT att du inte fick bristningar =)

  • caroline84 21 december, 2011 on 16:48 Svara

   Vad gullig du är!! :)

 2. Alex 21 december, 2011 on 15:15 Svara

  Skulle aldrig gissat att du fött en knodd för tre veckor sen! Du kan ta på dig bikinin redan idag! 😉 kram på er!

  • caroline84 21 december, 2011 on 16:50 Svara

   haha kanske blir en resa till thailand iaf? skämt å sido :)

 3. maddy 22 december, 2011 on 11:05 Svara

  Ja jösses vad snygg i kroppen du blitt redan! 😉 Härligt! Hoppas vi är lika även där. 😉
  Haha, jag lovar att ta det lugnt resten av tiden. 😀 Har faktiskt läst din berättelse och pratat mycket om den och dig för familj och vänner. Du skriver så ärligt och rakt på sak och eftersom vi skulle ha så nära inpå har det vart jätteskönt att kunna läsa allt du skriver om eftersom du ligger ”snäppet före” mig. När man frågar folk som fött barn hur det är och vad som händer så har dom oftast glömt eller kanske förträngt många detaljer. Så tack för det. :)
  Konstigt hur det är när man läser nåns blogg såhär. Det känns ju som man känner varandra trots att man aldrig setts ”irl”. Som sagt, synd du inte bodde i karlstad. 😉
  Gud vad vacker hon är din prinsessa! <3 Måste kännas underbart att äntligen få krama om sin lilla bäbis, efter så lång väntan.
  Fjärde dagen över tiden för min del idag, så nu måste det vara nära! Längtar lika ivrigt som ett barn på julafton. 😉
  Pussar och kramar till er (och Benji!!) 😉

  • caroline84 25 december, 2011 on 20:42 Svara

   Ja kroppen har återhämtat sig bra (men tro mig att allt onyttigt jag åt under graviditeten sitter fortfarande kvar :) ) mycket bättre än jag trodde.
   Ja det är sjukt hur det känns som att man känner varandra fast man bara läser varandras bloggar :) Det blir som ett måste att gå in varje dag och se hur dagen har varit i Karlstad :) Och om det kommit nån bebbe. Vad spännande att proppen har gått och att du känt förvärkar.
   Även om jag gillade att ha kontrollen (och vara kontrollerad av bm) på förlossningen från början så kan jag tycka att jag missade nåt med att det inte startade av sig själv. Att inte få känna första värkarna eller att vattnet gick. Lite stressen att ta sig in till förlossningen och känna pirret att nu är det på G.
   Så jag hoppas att du får uppleva det och att jag får läsa den historien här (om du tänker skriva om det dvs :) ) Men vad kul att du har haft lite ”nytta” av min historia för det är ju det jag hoppas att folk ska ha.
   Hon rätt fin och det är verkligen hur mysigt som helst! Nu börjar hon fokusera med blicken mer och mer och jag längtar verkligen till första leendet. En månad har gått redan och strl 56 börjarbli för smått. 62/68 är bäst och det trodde jag aldrig. Måste hinna använda alla kläder!! hahahah

   Nu väntar jag med spänning på bebis och skickar en massa lycko- och styrkesparkar!
   Jag vet att det gör ont som fan men det är ju verkligen värt det och när du väl har honom i famnen försvinner allt runtom :)
   Massa kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna