VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Helt själv

Från att ha varit sammansvetsade sen i lördags är vi nu alla tre på olika ställen. Jag vaknade precis upp på rummet, killen åkte hem en snabbis med mamma nu på morgonen (hon har jobbat inatt på vår avdelning :) ) för att hämta bil och lite saker och lillskruttan är nere på Neo för en liten övervakning sen några timmar tillbaka.
Hennes nästäppa vart lite för mycket inatt och när hon rappade upp lite mjölk blev det stop i både näsa och hals och hon fick inte upp det varpå hon inte visste hur hon skulle andas. Det löste sig och har gjort det andra gångerna oxå men är lite läskigt när man ser att hon får panik och ingen luft på ett litet tag. Inatt tog det längre tid och personalen kom och tog över precis när hon fick igenom skriket men eftersom de tyckte att hon verkade ha det väldigt jobbigt skickade dem ner henne till Neo för en liten observation o några timmar. Jag har varit nere inatt (för amning men hon sov) och allt såg bra ut och förhoppningsvis var det lite fosterfett som låg kvar i näsan och när de kände med en sondslang så kanske de löste upp det. Dem kan ju vara täppta i näsan i början och det kan man ofta lösa med saltlösning/näsdroppar men vår lilla tjej är väldigt täppt.

Mammas hjärta som skrämmer mammas hjärta :) Ska snart ner och amma/hämta henne efter lite frukost <3


Kommentarer


  1. maddy 30 november, 2011 on 10:32 Svara

    Vad jobbigt att det inte riktigt blev som du hade tänkt dig, men jag misstänker att du är rätt jävla nöjd ändå. 😉
    Tänker på er och hoppas allt snart är frid och fröjd så ni får åka hem och verkligen lära känna varandra i lugn och ro.
    Massa kramar! Pussa prinsessan från mig! 😉

  2. Martina 30 november, 2011 on 11:07 Svara

    Hoppas det släppt nu då och att hon kan andas så du inte behöver sätta hjärtat i halsgropen varje gång :) Kram! Hoppas du känner dig piggare för varje dag som går!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna