VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Framsteg

Vi fick träffa läkaren, han kollade henne och allt såg super ut så vi blev ”utskrivna” från Neo.

Fick i oss lunch och efter det var det skruttans tur för ett mål mat. Fick hjälp av BM för jag blev nojig med hennes täppa som kom lite innan. Vi bestämde att vi skulle testa innan näsdroppar iaf och går det inte hittar vi en lösning.
Fick lära mig en ny position i sängen (jag trodde att jag låg rätt) och hon visade att jag inte behövde göra så mycket utan bara introducera bröstet och stötta lite i ryggen. Och det funkade sååå bra! Vid andra bröstet la hon världens lösa kaka och rapade så ljuvligt att både jag och killen smälte :) haha känns som att det bara kan bli bättre nu!

Tack för alla fina kommentarer!! Det värmer i hjärtat <3 Hon är så underbar vår lilla tös och jag börjar redan glömma hur jobbigt det var :)
Dax att prova amning igen..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna