VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagen före dagen D?

Sitter och väntar på MVC och deras öppen mottagning för blodtryck och urinprov. Min BM har varit sjuk och trots att jag varit på SÖS och mamma mäter blodtrycket hemma tänkte jag att det var bra om jag kom hit en sista gång (om det nu sätts igång till helgen). Vill hålla lite koll med proteinet och det är ju alltid bra att vissa saker journalförs om det skulle vara nåt.
Efter det blir det en sväng till Ica Maxi med morfar. Jag behöver inte storhandla men ska kolla på tofflor (till förlossningen) och lite julpynt tänkte jag. Dem har ju Apoteket där oxå så ska se om jag köper lite amningsinlägg och amningsnapp. Skönt att ha det klart och kostar ju inte en förmögenhet så använder man de inte är det inte hela världen..
Fortfarande svullen i höger fot och har ett litet tryck som irriterar precis vid tårna. Känner mig lite febrig typ som vallningar som kommer över mig. Vi får väl se vart detta slutar..

Måste bara säga att jag är lite stolt över mig själv att jag gjorde gynundersökningen i tisdags. Det var tur att jag inte behövde lägga upp benen i stöden utan fick sätta ihop fötterna och låta benen falla utåt. Skönt för då kände jag mig inte lika ”fast”. Svårt att förklara men alltid skönast när man kan känna sig lite ”rörligare” och slippa instrumenten. Så jag klappar mig själv lite på axeln och tar med mig det i framtida undersökningar 🙂


Kommentarer


  1. Martina 24 november, 2011 on 09:57 Svara

    Va härligt att du hade en bra känsla efter undersökningen! Då känns det alltid bättre nästa gång! Vad spännande i morogn, när får ni reda på om du blir igångsatt då? Eller är det redan spikat? Jag skulle vara sjukt nervös och förväntansfull idag om jag var i sina skor. hih.. Hoppas svullnaden i foten ger sig lite! Inte kul med svullna fossingar. Ha en bra dag!! Kram!

    • caroline84 24 november, 2011 on 11:17 Svara

      Ja det är alltid skönt att ta med sig en bra erfarenhet till nästa gång 🙂
      Imorn vid 9:15 ska vi vara där och då får jag reda på hur dem tycker vi ska göra. Är sjukt nervös men oxå förväntansfull.. Tänk om vi får träffa henne i helgen? För hon vill ut, hon bufflar på för fullt inne i magen. Och jag har ont mellan benen (!) så jag är nöjd med denna graviditet nu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna